Talent assessment en gesprek

695,00 excl. btw

Speciaal voor leiders en hun teamleden
Met deze teamscan krijg je irritaties, blinde vlekken en kansen in beeld. Je bespreekt werkvormen en samen sterker dan ooit. Pak de koe bij de hoorns en ga voor verbinding, vrijheid en vertrouwen in je team, op basis van data.

De prijs is per deelnemer

  • 1 assessment per persoon
  • 1 bespreking per teamlid
  • 1 teamgrid
  • Voor alle managers en hun teamleden
  • Aan te vullen met teamworkshop en extra begeleiding van de ondernemer of manager
Beschrijving
Extra informatie

Ga van de normale stand

naar groeistand

Nu we een nieuw ritme en het hybride werken oppakken schieten we in de leerstand. En juist als je in die stand zit, heb je de unieke kans om door te schakelen naar de groeistand.

Wat doe jij

nu alles open ligt ?

Ik vergelijk onze huidige situatie met de Formule 1: je kan alleen winnen als  jij én je team in topconditie zijn, zodat jullie samen een topprestatie neerzetten. Want reken maar dat er heel veel van je gevraagd wordt. Ik weet niet hoe het bij jou is, maar bij veel mensen zijn er onderhuidse irritaties, of zijn er in het team taken verdeeld omdat het nu eenzaam zo is.  Het is tijd voor actie!

“Give employees the training, tools and data to do the job”

Geef samen vorm aan de transitie

Samenwerken: het is voor ons allemaal van toepassing. Is het jouw wens om jezelf en jouw team of bedrijf te laten groeien en bij de beste 10% te laten behoren ? Dan is dit de uitgelezen kans om die transitie vorm te geven! Je investeert namelijk in jouw menselijk kapitaal, om ze als individu en als team te kunnen ontwikkelen, managen, verbinden en – als belangrijke bijvangst – te behouden.

 

Voorbereiden op basis van data?

Door jouw mensen in kaart te brengen op basis van data ontstaat er inzicht, onder andere inzicht in de redenen waarom onderlinge onenigheden, irritaties en conflicten ontstaan. Of waarom mensen niet tot hun recht komen en er blinde vlekken zijn. Het is belangrijk helderheid te krijgen. Samenwerken op een manier waar iedereen het beste van zich zelf geeft, met als resultaat een topteam.

Je moet het nu DOEN

Met een teamscan is het meetbaar wat de irritaties en blinde vlekken zijn binnen jouw team, waar mensen heel goed in zijn en waar de behoeftes liggen. Hierdoor krijg je een duidelijk inzicht en ontdek je hoe het team een optimale manier van werken ontdekt.

Jouw teamleden ontwikkelen persoonlijk en als team. Ze krijgen meer balans en vertrouwen in zichzelf en elkaar. Hierdoor verdwijnen irritaties, presteert het team beter en zal het team taken gaan verdelen op een manier waardoor iedereen het beste van zichzelf bijdraagt. Zo zal jouw team groeien en zonder moeite een top team worden.

 

Word hier

alleen als team sterker van!

Blinde vlekken en irritaties in je team, breng ze in kaart. Laten we er dan samen voor zorgen dat je straks terugkijkt en denkt: verdomd, ik ben er eigenlijk alleen maar sterker uitgekomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geschikt voor

Teammanagers, projectmanagers, developers

Duur

21 dagen

Tijdsinvestering

15 minuten per dag

Gratis

adviesgesprek