De mastermind

97,00 excl. btw

Speciaal voor tech- en ICT-managers
De kans is groot dat het al chaos was, op je werk en in je hoofd. Die chaos zal er nu niet minder om geworden zijn. Iedereen loopt aan je kop te zeuren en van alle kanten wordt er aan je getrokken. Via Zoom, Hangouts, Skype, app, mail, mobiel. En thuis vast ook. De hoogste tijd voor wat dagelijkse inspiratieprikkels. Zo blijf je scherp en sta je straks sterker dan ooit in de startblokken als die lockdown er weer af gaat.

  • 1 maand
  • 4 x 60 minuten
  • max. 40 deelnemers per groep
  • Voor alle managers van techneuten en ICT’ers
Category:
Beschrijving
Extra informatie

Ga van de Shit of Yesterday

naar de Chances of Tomorrow

Na een jaar te leven met corona hebben is het einde in zicht. Nu we weer iets van ons ritme oppakken schieten we  van de shit of yesterdag in de normale stand. En juist als je in die stand zit, heb je de unieke kans om door te schakelen naar de groeistand.

Wat doe jij

als de safety car straks aan de kant gaat?

Ik vergelijk onze huidige situatie met de Formule 1: de safety car rijdt voor ons, maar als die straks aan de kant gaat, moet je zorgen dat jij én je team in topconditie zijn, zodat jullie kunnen knallen. Want reken maar dat er nog steeds heel veel van je gevraagd wordt. Ik weet niet hoe het bij jou is, maar ik kakte in zonder er erg in te hebben. Mijn dochter noemde me vorige week zelfs een softie, omdat ik zo langzaam in de auto reed. Ze is gewend dat ik het gas nogal intrap. Nou, dat drukte me wel even met de neus op de feiten. Het is tijd voor actie!

“Don’t get frustrated by the wait. Use this time to grow so you’ll be prepared when the door opens”

Ga met me mee op reis

Reizen zit er niet in, maar heb jij net als ik behoefte aan een inspirerende omgeving, maar tegelijkertijd ook aan rust in je hoofd? Dan heb ik het perfecte plan voor je: ga lekker 4 weken lang met mij mee op reis. Want hé, je mag nu toch nergens heen. Als je die een maand verder bent, beloof ik je dat je minder stress en meer controle en overzicht hebt. 

Wat kan er in zo’n 60 minuten mastermind zitten?

Elke week krijg je een gemeenschappelijke online zoom met een bijbehorend nieuwe oefening . Altijd meteen in de praktijk toepasbaar. Wees niet bang: het is echt niet zo dat je er ineens een tweede baan bij hebt. Zie het als een inspiratieprikkel van Miranda waar je niet langer dan een kwartier per dag mee zoet bent. Zodat je vooral niet indut en je de passie blijft voelen.

Je moet het nu DOEN

Zodat je straks niet in het gedrang raakt en de regie kwijt bent. Dat geeft alleen nog maar meer stress. Ik denk dat je het ook wel herkent in jouw team: techneuten die normaal al het liefst met hun koptelefoon op zitten, hebben zalig rustig en productiever dan ooit gewerkt. Maar er zijn ook anderen die meer moeite hebben met de thuiswerk situatie. De frustraties lopen onderling snel op en een vulkaanreactie is niet ver weg. Als jij zelf fris en fruitig bent  is het veel makkelijker om je team ook weer vol energie mee te krijgen.

Word hier

alleen maar sterker van!

Word je gek van al het geZoom en geHang? Werd je sowieso al overvraagd? Vind je het lastig om feeling te houden met je team? Laten we er dan samen voor zorgen dat je straks terugkijkt op de coronacrisis en denkt: verdomd, ik ben er eigenlijk alleen maar sterker uitgekomen.

Geschikt voor

Teammanagers, projectmanagers, developers

Duur

21 dagen

Tijdsinvestering

15 minuten per dag

Gratis

adviesgesprek