PowerUP manager

1.499,00 excl. btw

Voor ambitieuze ondernemers

Door dit programma met Miranda Nouwen kom je erachter wat je (verborgen) talenten zijn en leer je hoe je deze activeert.

Geef jij leiding aan een team technici? En heb je het gevoel dat je to do-lijst nooit korter wordt, hoe hard je ook werkt? Doe je niet meer waar je goed in bent? Loopt je team niet lekker? Dan is het tijd voor The PowerUP! Met hulp van Miranda krijg je tijd om AAN je bedrijf te werken in plaats van in je bedrijf.

✔ Je behaalt betere resultaten in minder tijd – en in mindere tijden.
✔ Je leert waar je goed in bent, wat je energie geeft en hoe je dat activeert.
✔ Je wordt een betere versie van jezelf.
✔ Je leert je team succesvoller in te richten.
✔ Je wordt een leukere collega én partner.
✔ Je ervaart minder stress en krijgt meer tijd voor innovatie.
✔ Jij en je team maken meer impact.

Beschrijving
Extra informatie

Dit krijg je

 • 12 weken, 60 minuten per week
 • 1x online assessment
 • 1x persoonlijke bespreking assessment van 90 minuten met Miranda
 • 2x vervolggesprek van 90 minuten met Miranda
 • 1x Q&A en masterclass van 90 minuten met Miranda
 • jaar lang toegang tot de online academy
 • all-inclusive voor € 1.499 excl. btw

Kick-off: POWERUP-ASSESSMENT

De training start met een pittig online assessment. Binnen drie kwartier krijg je 177 vragen op je afgevuurd. De uitslag wordt gelabeld over 4 assen: strategisch, beïnvloedend, relatiebouwend en operationeel. Op basis van die resultaten maakt Miranda een analyse die als uitgangspunt van jouw PowerUP-traject geldt. De uitkomst van het assessment bespreekt Miranda in een persoonlijk gesprek met je.

We versterken waar je goed in bent

Kijk maar eens hoe lastig het is: ontdekken wat je wél goed kunt, in plaats van focussen op wat er niet lukt. Een talent is niet voor niets (1) iets wat je van jezelf al heel goed kunt en (2) een aangeboren manier van denken en gedragen. Talent zit in je DNA. Daar gaan we dus iets mee DOEN! Want als je de aanleg hebt om te tennissen, maar je doet er niks mee, sta je later nooit op Wimbledon.

‘Focus op je talenten, dan gaan jij en je team pas écht excelleren!’

Week 1-4: IKKE, IKKE, IKKE

Als je weet wat je talenten zijn, is het tijd om deze duurzaam in te gaan zetten. Dat doe je door te DOEN! Want pas als je je talent en gedrag herkent, kun je er iets mee. De eerste 4 weken van de training staan dan ook in het teken van dat bewustzijn. Met praktische oefeningen helpt Miranda je daarbij – en houdt ze je op een leuke manier bij de les. Na de eerste vier weken volgt het 2e persoonlijke gesprek met Miranda.

Samen met Miranda kijk je naar:

 • Wat zijn jouw blinde vlekken?
 • Hoe kun je mensen om je heen verzamelen die deze vlekken afdekken, zodat jij je kunt focussen op je talenten?

Week 5-8: VAN SOY NAAR COT

Je ruimt de Shit Of Yesterday op en grijpt de Chances Of Tomorrow. Je verruimt je blik en kijkt om je heen, zowel zakelijk als privé. We brengen in kaart wie zich allemaal om je heen bewegen. Je krijgt meer oog voor de verschillende types en rollen binnen je organisatie. En hoe je juist ook aandacht kunt besteden aan de mensen die dat niet nodig lijken te hebben of die er op het eerste oog geen trek in hebben.

Samen kijken we naar:

 • Hoe richt je je omgeving in?
 • Hoe kom je erachter of je ‘vampieren’ om je heen hebt?
 • Hoe geef je aandacht aan de juiste mensen en topics?

Week 9-12: INSPIRATIE & INNOVATIE

Je talenten benut je inmiddels steeds meer. Je team en de verschillende rollen daarbinnen staan helder op je netvlies. Maar hoe ga je alles wat je hebt geleerd ook daadwerkelijk in de praktijk brengen? Hoe ga je het echt DOEN?! Aan de hand van bewezen succesvolle modellen leer je kijken naar jezelf, je team en je klanten. Wie zijn het? Hoe gedragen ze zich? En wat kun jij daarmee?

En dan …

Jij krijgt de tools om samen met je team in beweging te komen. Innovatie is niet iets wat je één keer doet. Daar moet je iedere dag, iedere week en iedere maand mee bezig zijn. Om steeds weer een stapje verder te komen. Als leidinggevende is het jouw taak om ook je team te leren hoe ze met diezelfde focus en mindset aan verbetering kunnen werken.

Samen met de andere deelnemers aan de Managementtraining krijg je een uur durende, inspirerende masterclass van Miranda, met aansluitend een live Q&A.

Dit levert het jou op:

✔ In 90 dagen maak je een duurzame ontwikkeling door.
✔ Je krijgt inzicht in je talenten door middel van een assessment en bespreking, en leert hoe je die talenten voor je kunt laten werken.
✔ Je brengt je team in kaart en krijgt helderheid.
✔ Je besteedt tijd aan dingen waar je tijd aan wilt besteden en pakt de regie over je carrière (en leven!) terug.
✔ Je creëert tijd voor innovatie en de relatie met je teamleden.

Dit levert de Managementtraining je werkgever op:

✔ 9-15% meer team engagement
✔ 3-7% hogere klanttevredenheid
✔ 6-16% minder kosten
✔ 22-59% minder veiligheidsincidenten

Startdata & locatie

De 12 weken Managementtraining wordt doorlopend aangeboden en vindt grotendeels online plaats. Voor de bijbehorende mentorgesprekken met Miranda wordt een afspraak gemaakt. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen en een goede persoonlijke opvolging te blijven geven, kunnen maximaal 12 deelnemers per week instromen.

Ben jij klaar voor the Chances of Tomorrow?

Meld je aan voor de 12 weken die de transformatie geeft waar je naar op zoek bent 

Wil je eerst telefonisch kennismaken met Miranda voordat je mee gaat doen? Of ben je benieuwd hoe de managementtraining aansluit op jouw situatie? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Geschikt voor

teammanagers, projectmanagers

Branches

tech, ICT

Duur

13 weken

Tijdsinvestering

60 minuten per week

Trainingsstof

digitaal (video en tekst)

Aantal contactmomenten

3x een gesprek met Miranda

Gratis

adviesgesprek