Business coach en ondernemerscoach

De methode

Wil jij structureel ontsnappen aan de terreur van de dag? En ein-de-lijk kunnen focussen op je strategie? Als business coach help ik ambitieuze ondernemers en leiders die AAN – nee, niet in – hun bedrijf willen werken.

Breek door barrières heen met business coaching

Écht groeien. Doorbreken naar je next level. Samen overwinnen we obstakels, zodat jij stap voor stap blijft toewerken naar je doel. Een jaar lang heb je mij als persoonlijke coach en mentor aan je zijde. Samen werken we aan een innovatief en wendbaar bedrijf, geïnspireerde en gemotiveerde teams, maar kijken we ook naar jou als persoon, zowel op het werk als thuis.

Wat we gaan doen tijdens een Business Coaching traject

In dit traject maken we een inventarisatie en krijg je een advies op maat. Tijdens het traject word je persoonlijk door mij begeleid en gecoacht. We gaan meters maken, want ik plak geen pleisters.

  • Ongegeneerd je doelen stellen en samen werken aan het realiseren daarvan.
  • Intensieve, individuele coaching door mij persoonlijk. Omdat de weg naar succes vraagt om focus en doorzettingsvermogen.
  • Ik ben recht voor zijn raap en speel kort op de bal. Het programma is daarom heel persoonlijk en heel intensief. Doe dus alleen mee als je er écht voor wilt gaan.

Leren van een door de wol geverfde, nuchtere en resultaatgerichte mentor en -coach die recht door zee is en jou helpt om jouw doelen te bereiken. Die dat doet door met je te sparren, je een spiegel voor te houden, je advies te geven, je nieuwe perspectieven te bieden, focus bij je aan te brengen, je accountability te bewaken, strategie te bespreken, jou persoonlijk te laten groeien en jouw bedrijf voor jou te laten werken zodat je niet meer operationeel alle ballen in de lucht hoeft te houden. Dat is de PowerUP.

Authentiek leider

met impact

 In het vliegtuig moet je in een noodsituatie eerst jouw eigen zuurstofmasker opzetten, zodat je daarna de rest kunt helpen. Zakelijk gaat het precies zo. Zorg dat je genoeg zuurstof krijgt zodat je kunt knallen. Alleen dan laat je zien wie je écht bent en wat je in je mars hebt. Of dat egoïstisch is? Verre van! Als je jouw zaakjes op orde hebt, kan je anderen pas verder helpen.

Door een PowerUP krijg je

resultaat en groei

  • inspireren en ontwikkelen van je team en bedrijf
  • het realiseren van jouw doelen
  • een gezonde life-work balans
  • meer focus en richting
Het is een kwestie

van DOEN!

Bij PowerUP- gaat het om doen: 70% bestaat dan ook uit het doen in de praktijk, 10% uit tutorials en 20% uit feedback. Bij elkaar zorgt dat er 100% voor dat je meer bereikt dan je had durven hopen. Ga voor resultaat en groei!

Blended learning:

online & old school

Bij een PowerUP gaat het om doen. 70% bestaat dan ook uit het doen in de praktijk, 10% uit tutorials en 20% uit feedback. Bij elkaar zorgt dat er 100% voor dat je meer bereikt dan je had durven hopen. Ga voor resultaat en groei!

0%
Ontwikkelen van je vaardigheden in de praktijk.
0%
Het volgen van online tutorials.
0%
Persoonlijke feedback van Miranda.

Ben jij klaar om het te DOEN?!

Gratis adviesgesprek

Wil je meer weten over The PowerUp? In een gratis en vrijblijvend sessie bekijken we samen de mogelijkheden.

Gratis

adviesgesprek