‘Nee is ook een antwoord’

 

Nee is ook een antwoord, zei ik tegen Kim. . Hij is en blijft ontevreden en het gras is en blijft elders groener. Ze heeft een team waar van alles borrelt. Er zijn onderhuidse irritaties die niet uitgesproken zijn en dan is het thuiswerken nog niet eens genoemd. Hoe erg ze haar best ook deed en in welke bochten ze zich ook wrong, het gewenste resultaat bleef uit. Dus kwam ze bij mij!

 

‘Samen’

Samen gingen we aan de slag. Ze ontdekte de rode vlaggen uit haar omgeving te (h)erkennen en kwam erachter waarom ze extra fel of gevoelig is voor bepaalde zaken. En wat was het raar en bijna eng om de eerste keer “NEE” te zeggen zeggen. Ze appte ’s avonds trots: “Ik heb het gedaan; gewoon NEE gezegd!” En hoe vaker ze “NEE” zei, hoe beter het met haar ging. Ze kreeg meer tijd en energie. Ze kreeg de spreekwoordelijke touwtjes weer in handen. Ze kon eindelijk tijd spenderen aan de dingen die voor haar belangrijk zijn.

 

‘Herkenning’

Herken jij jezelf in Kim? Wacht niet langer en pak het op! Na alles is het nú tijd om in jezelf te investeren. Zeg JA voor jezelf en NEE tegen anderen.

PowerUp:

Wil jij jezelf,  je bedrijf of team naar een volgende stap brengen? En wil je weten hoe Miranda jou hierbij kan helpen? Plan een gratis sessie meteen in.

Dit is niet voor mensen:
– Die in een uur denken klaar te zijn;
– Die denken alles al te weten;
– Die niet willen investeren in zichzelf en hun team.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis

adviesgesprek