Monique kan haar team weer vol vol zelfvertrouwen managen

‘Vragen die me onzeker maakten’

“Als teammanager leid ik een dynamisch, maar ook stressvol leven. Zo nu en dan sta ik voor vraagstukken die me onzeker maken in mijn functie. Hoe vlieg ik zo’n probleem aan? Ken ik mijn team eigenlijk wel voldoende? Of sta ik toch te ver van ze af om gedegen advies te kunnen geven? Vragen die, wanneer ze te vaak door je hoofd gaan schieten, je onzeker maken.”

De oplossing via-via gevonden

“Ik merkte dat ik met dit gevoel niet de coach en manager kon zijn die ik wil zijn. Daarom besloot ik hulp te zoeken. Via mijn partner kwam ik bij Miranda terecht. Ik trok mijn stoute schoenen aan en vroeg Miranda of zij mij kon helpen en coachen. Het uiteindelijke doel? Groeien als leidinggevende en zeker zijn van mijn eigen kunnen.”

Eerste stappen richting succes

“Na een uitgebreid kennismakingsgesprek zijn Miranda en ik vrijwel direct van start gegaan. Ik merkte meteen al dat Miranda het type persoon is dat open en to the point is. De eerste stap in het proces was een assessment dat achterhaalde waar mijn persoonlijke kwaliteiten liggen. De uitslag hiervan vormde de basis voor het coachingstraject. Het assessment beschouw ik nog steeds als zeer waardevol, omdat het mij in liet zien op welke vlakken ik nog kan groeien en op welke al aanwezige persoonlijke eigenschappen ik trots mag zijn.”

‘Daar pluk ik nu de vruchten van’

Na het inzicht in mijn verborgen talenten en blinde vlekken, ging ik met Miranda aan de slag met de concrete vraagstukken die in mijn hoofd speelden. Ik kreeg praktische en direct toepasbare tips. Dat zorgde meteen voor meer zelfvertrouwen. Door middel van een op maat gemaakt traject met als basis de uitgangspunten van mijn persoonlijkheid, kwam ik samen met Miranda tot concrete oplossingen. En daar pluk ik nu volop de vruchten van!”

‘Ze kan je behoeden voor valkuilen’

“Als je verder wilt groeien op professioneel vlak en vastloopt in bepaalde managementvraagstukken, helpt het echt om contact op te nemen met Miranda. Miranda heeft zelf veel ervaring opgedaan als leidinggevende en directeur, waardoor ze zich goed kan verplaatsen in jouw specifieke situatie. Ze kan je door haar persoonlijke ervaring behoeden voor valkuilen. Je moet natuurlijk zelf gemotiveerd zijn om wat met je ‘probleem’ te doen, maar als je eenmaal die stap hebt gezet, trekt Miranda je er wel doorheen.”

PowerUP yourself: carrièreboost

Klinkt Monique’s verhaal bekend? Borrelt er inmiddels bij jou ook iets vanbinnen? Dan is het echt iets voor jou om met ons samen te werken. Maak je afspraak om kennis te maken hier.

 

#leiderschap

Gratis

adviesgesprek