Maaike vond haar energie terug

‘Ik ben me weer bewust van mijn kwaliteiten’

Maaike (41) werkt als customer service manager bij een internationale organisatie. Een drukke, veeleisende baan. Daar was ze zich terdege bewust van, maar toch kwam er steeds meer druk op de ketel te staan. Met als gevolg dat ze zelfs fysieke klachten kreeg. Tijd voor Maaike om actie te ondernemen. Samen met Miranda leerde ze weer energie uit haar werk te halen. Hoe? Ze vertelt het je graag zelf.

Uit het oog

“Door druk en spanningen op mijn werk verloor ik mezelf uit het oog. Ik ging steeds een stap verder in mijn werkzaamheden, maar raakte daardoor steeds een stap verder van mezelf verwijderd. Dat inzicht kreeg ik pas tijdens mijn traject met Miranda, toen ik écht goed met mijn neus op de feiten werd gedrukt.”

Loyaliteit als sterkte en zwakte

“Met hulp van Miranda kreeg ik een beter zicht op mijn sterke eigenschappen, maar ook in de gevaren die daarachter schuilgaan. Mijn loyaliteit is een sterk aanwezige eigenschap, maar dit mag niet ten koste gaan van mezelf, mijn zelfvertrouwen en mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Steek energie in je talenten

“Ik herontdekte de energie die ik krijg door bezig te zijn met wat ik wél kan, in plaats van me te richten op wat ik niet kan. Energie stoppen in het verbeteren van je zwakke punten kost zoveel meer dan kracht halen uit je talenten. Ik leerde begrijpen wat werkt voor mij en hoe ik daar nu en in de toekomst mijn voordeel mee kan doen.”

Profiteer

“Door het trainingsprogramma van Miranda ben ik me bewust van mijn kwaliteiten en van wat ik nodig heb om te kunnen groeien en energie uit mijn werk te kunnen blijven halen. En daardoor voel ik me weer mezelf en maak ik bewuste keuzes: mijn keuzes. Daar profiteer ik zelf volop van, maar ook iedereen om me heen.”

The PowerUP Practice

Herken jij je in het verhaal van Maaike? Of merk je op een andere manier dat je de touwtjes niet meer in handen hebt? Met ThePowerUP Practice grijp je ze binnen 13 weken weer stevig vast.”

 

Maak een afspraak om kennis te maken!

 

 

Gratis

adviesgesprek