Leuker en succesvoller ondernemen in 2022? Gun jezelf een coach!

Gun jezelf een coach

Nog krap drie weken te gaan tot kerst. December is altijd zo’n gekke maand. Iedereen rent zich het vuur uit de sloffen om alle klanten voor de kerst nog van hun rapport, product of dienst te voorzien. We brengen onze administratie op orde voor een picobello jaarafsluiting en ondertussen tellen we de dagen af. Maar waar tellen we naartoe af?

Op naar 2022

We werken ieder jaar toe naar een soort climax. Kerst en oud & nieuw. En wat gebeurt er vervolgens op 1 januari 2022? Dan begint het tellertje weer op nul. Een frisse start met goede voornemens. Heb jij het gevoel dat je dit jaar niet alles eruit hebt gesleept zoals je het voor ogen had. En ben je nu aan het zoeken hoe je dit vorig jaar wel voor elkaar bokst? Wil jij die goede voornemens echt geweldig goed gaan uitvoeren? Gun jezelf een coach!

Gun jezelf een coach!

En geef jezelf echt iets om naar af te tellen. Begin 2022 met concrete plannen om jouw bedrijf van het niveau goed naar niveau geweldig te tillen. Hoe tof zou het zijn als jij straks in december 2022 terugkijkt met trots. Dat jouw doelen zijn overtroffen, omdat je in tweeduizendtweeëntwintig meer impact hebt gemaakt met jouw business. Omdat je iedere dag met plezier jouw onderneming runt. En omdat jouw bedrijf voor jou werkt in plaats van andersom, zodat je met een big smile naar de cijfers op jouw jaarafsluiting kijkt. 2022 wordt jouw jaar!

Goed is vijand van geweldig

Maar, wat doet zo’n coach dan wat ik zelf niet kan? Wrong question, wat jij je zou moeten afvragen is: hoe haal ik het beste uit mezelf en maak ik daardoor met mijn team of bedrijf de volgende stap? Misschien weet je dit allemaal wel, maar lukt het je toch niet om vooruit te komen. Of misschien loopt alles wel goed en voelt dit heel comfortabel. Goed is de vijand van geweldig! Je kunt veel meer dan je nu al doet, maar vaak zie je dit niet of durf je dit niet. Een coach helpt jou om die stap te zetten. Om samen te kijken naar jou, jouw bedrijf en jouw toekomst. Zodat jij de beste versie van jezelf wordt en daardoor jouw onderneming naar een hoger plan tilt. Dus: gun jezelf een coach! Je bent het waard.

Begin met aftellen

Als ondernemer weet ik waar de obstakels en de pijn zitten en in mijn loopbaan heb ik alles al wel een keertje meegemaakt. Die kennis en ervaring gebruik ik om ondernemers hun bedrijf te laten groeien. Ik houd niet van getuttebel, bij mij krijg je ongebreideld advies, duidelijke feedback en concrete acties en plannen. Wil jij net als Karin een leuker en succesvoller leven dan je ooit had kunnen dromen? Maak een afspraak  of bel 06-15005517 en begin met aftellen!

 

Gratis

adviesgesprek