Leiderschap vanuit huis: van kantoor naar keukentafel

Leiding geven aan de keukentafel is niet te vergelijken met leiding geven op de werkvloer. Maar hoe pak je dat precies aan? Daarover ging The PowerUp Company in gesprek, en wel met Rini van Solingen (CTO van Prowareness en hoogleraar op de TU Delft) en Brigitte Arts (manager klantcontact en verzekeringen bij OHRA). Uiteraard op toepasselijke wijze via Zoom.

De grootste uitdaging is dat iedere medewerker andere behoeftes heeft. Het lastige is om daar als leidinggevende zo goed mogelijk mee om te gaan, omdat je het nooit voor iedereen goed kan doen. Veel mensen vonden het in het begin van de coronacrisis fijn om thuis te werken. Maar ze beginnen de sociale contacten nu te missen. Dat is een van de belangrijke uitdagingen: hoe ga je daar als leider zo goed mogelijk mee om? Dit en meer hoor je in de video. Kijken dus!

Gratis leestip
Interessant leesvoer: welke offshoring best-practices kunnen we gemakkelijk toepassen bij thuiswerken? Daar heeft Rini een interessant artikel over geschreven. Doe er je voordeel mee!

Gratis

adviesgesprek