Keihard werken en geen stap vooruit komen

 

“Ik ben zo moe”, zei Dave vier maanden geleden. “Het is niet te beschrijven. Ik werk me suf, ik verwaarloos mijn privéleven en nog steeds gaat het zakelijk niet zoals ik wil.”

 

Brandjes blussen

“De hele dag ben ik op de zaak bezig met brandjes blussen, sollicitatiegesprekken voeren en dingen die moeten maar er ook voor zorgen dat ik geen tijd heb om aan de slag te gaan met mijn ideeën. Ik probeer het, écht, maar ik word steeds ingehaald door de realiteit van de dag.”

“Keihard werken en geen stap vooruit komen. Dit wilde ik niet echt niet meer, die frustratie en negativiteit. Ik zette mijn ego en mijn “ik kan het zelf” mentaliteit aan de kant en ik zocht hulp.

 

“Inmiddels kan ik uit de grond van mijn hart zeggen”

– Stop met strugglen;

– Stop met vechten;

– Stop met ploeteren;

 

Kies voor groei in je business en als mens;

– Hoor bij de winnaars;

– Verander de wereld;

– Maak die impact;

– Word succesvol;

 

Hoe dan?

“Wil je weten hoe ik het voor elkaar kreeg? Door te werken met Miranda kreeg ik een gids die, letterlijk en figuurlijk, naast, achter en voor me staat. In goede én uitdagende tijden. Ze is scherp, door de wol geverfd en recht door zee. Dit gaf me houvast. Het beroemde kwartje viel, met als resultaat dat dingen me niet bleven overkomen en ik hierdoor stopte met continue te reageren op impulsen van buitenaf. Ik heb meer vertrouwen in mezelf, als basis. Als ik zo terugkijk is het ongelooflijk wat voor transformatie ik in een paar maanden heb doorgemaakt.”

Gamechanger

“Structuur, strategie, advies en focus: ik kreeg het allemaal. Varen op data en ratio, maar ook durven ruimte te geven aan mijn intuïtie. Dat was de echte game changer voor mij. Mijn business groeit en ik geniet meer van het leven. Een leven waar ploeteren heeft plaatsgemaakt voor impact, plezier en succes.”

 

Mijn business groeit en ik geniet meer van het leven. Een leven waar ploeteren heeft plaatsgemaakt voor impact, plezier en succes.”

 

Wil jij net als Dave ontdekken hoe dit voor jou werkt? Plan dan een afspraak om te kijken of het klikt!

  1. Kies een datum en maak een afspraak
  2. Krijg advies
  3. Start je gamechanging traject

Je hebt niets te verliezen, behalve 30 minuten van je tijd.  Plan hier je afspraak 

Hier lees je meer over over mij en de programma’s. 

 

Liefs, Miranda

 

 

Gratis

adviesgesprek