Het is tijd om weer plezier in je werk te krijgen, zonder dat je er aan onderdoor gaat! 

Je hebt een goed lopende business. Je bent bezig met dat waar je blij van wordt, je geniet van je werk en je hoeft je geen moment te vervelen. Elke dag staat bol van verrassingen. Maar is dat niet precies waar het wringt? Verlang je niet stiekem juíst naar tijd om je te vervelen? Naar ene moment om rustig te kunnen mijmeren, niks te hoeven en alles te mogen?

 

Het lijkt je heerlijk om voorspelbare dagen te hebben, zonder verrassingen en plot twists. De realiteit is echter anders. Je hebt het gevoel dat je business aan elkaar hangt van toeval en geluk. Je bent constant bezig om ad hoc op zaken te reageren en alles lijkt even urgent, waardoor de dagen stam- en stampensvol zitten.

 

Begrijp me niet verkeerd: je weet heel goed wat je waard bent. Je weet wat je neer wilt zetten en waar je anderen mee wilt helpen. Toch is er ergens iets misgegaan, door een manier van werken te laten insluipen die je eigenlijk helemaal niet voor ogen had toen je aan het grote avontuur – ondernemerschap – begon. Misschien ben je wel overvallen door het succes, of weet je niet wat je overkomt en laat je het daarom allemaal maar gebeuren.

 

Misschien voel je je zelfs wel slachtoffer van je eigen succes, of slaaf van je eigen bedrijf. Een werknemer in je eigen business. Het is tijd om de baas te worden. Niet alleen over je business, maar ook over je leven. Jij bepaalt hoe het loopt, wat je doet, wanneer je het doet, op welke manier je het doet en met wie je het doet. Je hoeft geen leiderschap te tonen, maar te pakken. Het gaat om het doen en het gaat om het laten. Wat is het wat jij moet doen om de controle weer naar je toe te trekken? Waar mag je mee stoppen? Wat mag je loslaten? Als je hulp nodig hebt bij het beantwoorden van deze vragen of wilt sparren over dit onderwerp, dan sta ik voor je klaar. Door business coaching  krijg je helderheid, kan je je doel(en) vaststellen en weer de baas worden over je business én leven. Het is tijd om weer plezier in je werk te krijgen, zonder dat je er aan onderdoor gaat!

 

Liefs, Miranda

Hier lees je meer over businesscoaching of over mij. Spreekt dit je aan of wil je meer weten, plan een 30 minuten kennismaking in.

 

 

Gratis

adviesgesprek