Dromen waarmaken in 2022! Hoe zet jij de volgende stap? The PowerUp Company helpt >>

Dromen waarmaken!

Soms duurt het even voordat je weet waar je al die tijd naar op zoek was. Vaak is het al voor handen, maar zie je niet hoe jij hier invulling aan zou moeten geven. Het kostte mij ongeveer 25 jaar om te ontdekken waarmee ik de grootste impact kan maken. Waarmee ik mijn eigen en andermans dromen kan waarmaken.

De rijdende trein

VIJFENTWINTIG jaar! In die vijfentwintig jaar beklom ik de hoogste bergen en beleefde ik de diepste dalen. Ik werd af en toe flink door elkaar geschud en soms vloog ik toch wel even heel hard uit de bocht. Die dieptepunten zijn vaak uitzichtloos. Je zit in die trein en het landschap zoeft aan je voorbij waardoor de context vervaagt. Het kost vaak tijd om een les te trekken uit dat dieptepunt. Pas als je even stilstaat en vanaf een afstandje kijkt naar die zoevende trein dan pas zie je door welk landschap de trein reed. Pas dan kun je de context in je opnemen.

Geen dromen waarmaken zonder struggles

Inmiddels weet ik waar ik mijn toegevoegde waarde breng. Iedere dag weer merk ik dat ik ondernemers en executives met mijn kennis en ervaring iets unieks kan geven. Dát is waarom ik businesscoach ben geworden. Het landschap waar die trein doorheen raasde bracht mij de bagage om dit met hart en ziel én kennis en kunde te kunnen doen. Want in de afgelopen 25 jaar ervaarde ik:

  • ontelbare struggles
  • van de ene op de andere dag een zakelijke crisis na een faillissement van een klant
  • hoe je extreem moeilijke keuzes moet maken
  • wat enorme dalen zijn en hoe je daar weer uit komt
  • welke offers je brengt en wat dit betekent voor jou als ondernemer
  • welke obstakels je moet overwinnen om succesvol te zijn
  • dat een coach echt helpt

Impact maken als businesscoach

De struggles en sommige ervaringen zou je het liefst willen overslaan, maar deze brengen je uiteindelijk op een punt waar je wilt zijn. Daar geloof ik in. Toeval bestaat niet. Mijn carrière in technieksector maakte mij gelukkig. Die ratrace, dat was mijn race. Ik was er goed in en het bracht me bergen energie. Maar ik wilde meer, meer impact maken.

En daarom startte ik The PowerUp Company. Een bedrijf waarmee ik jou wil laten groeien. Zodat jij impact kunt maken en succesvol kunt worden. En zodat jij daar, net als ik, niet 25 jaar over hoeft te doen. Ik help je sneller jouw station te bereiken! Want jouw dromen waarmaken; dat geeft mij de grootst mogelijke voldoening. Wil jij ook meer impact maken? Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in mijn coachingstraject, stuur me snel een bericht!

 

#dromenwaarmaken #thepowerupcompany #businesscoach #ondernemen #coaching #impact #ervaring #2022goals

Gratis

adviesgesprek