5 pijlers voor startups

Ondernemers hebben veel keuzes

Ondernemen is topsport, elke dag weer. Groeien is een spannende fase, waarin jouw rol als ondernemer cruciaal is voor een succesvolle groei.

Als business coach zie ik veel ondernemers van een startup of scale up, met dezelfde vragen. Waar halen we het geld vandaan om te groeien? Er is genoeg geld in de markt, dat is het probleem niet. Het probleem is dat je als ondernemer moet snappen wat je voor elkaar moet hebben , om voor een investeerder interessant te zijn. En dit gaat verder dan een leuk idee.

 

 

De 5 pijlers van startup

Speciaal voor start-ups en scale-ups benoem ik deze 5 pijlers. Vaak beginnen ondernemers niet in de juiste volgorde of zijn ze zich niet bewust van wat een investeerder wil zien. En of je nu wil groeien met extern geld of niet: de peilers geven houvast en focus.

 

Incasseren en doorzetten hoort bij ondernemen. Wat er ook gebeurt, blijf in beweging en onderneem ACTIE. En als je het moeilijk hebt, als je het even niet weet, haal hulp. Een business coach zal je behoeden voor fouten en deelt ervaring. Zo waardevol, hierdoor hou je focus en werk je structureel aan de groei van je bedrijf. Succes!

 

 

Meer over mij , businesscoaching  en de meest gemaakte fouten door ondernemers lees je hier.

Laat je gegevens achter en download de 5 pijlers:

 

Je gegevens worden opgeslagen zoals vermeld in onze Privacyverklaring.

 

 

Gratis

adviesgesprek