The PowerUp Company maakt al 2 jaar lang impact!

The PowerUp Company is jarig!

YES! Vandaag bestaat The PowerUp company 2 jaar! Dat lijkt misschien kort, maar voor mij voelt het alsof het er altijd als was. En in zekere zin is dat natuurlijk ook zo. Want coach voor ondernemers en executives word je niet van de ene op de andere dag. Al kan dat in theorie wel, maar ik geloof daar totaal niet in. En in mijn geval ging daar 25 jaar aan coaching en mentoring aan vooraf.

Sinds jaar en dag mentor en coach ik

In mijn tijd als leidinggevende sprak ik duizenden CEO’s, managers en techneuten. En ik ontdekte dat zij door de bank genomen allemaal een bepaalde omgeving, motivatie of stimulans nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen, zowel op hun werk als thuis. Als mentor begeleidde ik young professionals in hun stap naar next level professionals. En ook bij de power up van mid-careers professionals en managers bleek mijn aanpak zeer succesvol. 

Maar pas sinds 2 jaar professioneel

Die aanpak groeide uiteindelijk uit tot mijn bedrijf: The PowerUp Company. Een bedrijf waarin ik mensen, teams en organisaties hun potentieel leer ontdekken en activeren. De afgelopen twee jaar legde ik een hobbelig pad af, zoals veel van mijn klanten ook doorlopen. Gaandeweg leer je wat werkt, en wat niet. Maar stap voor stap en met vallen en opstaan, kan ik nu met trots zeggen dat mijn bedrijf staat als een huis. Dat ik The PowerUp Company kan meten aan de grote namen in deze business. 

Met The PowerUp Company

Iedere dag weer merk ik dat ik mensen iets bijzonders en unieks te bieden heb. Ik zie hoeveel ondernemers en executives hebben aan mijn kennis en ervaring. En dat is natuurlijk geweldig. Ik groei daardoor ook als ondernemer én als mens. En daarom vier ik vandaag de 2 dikke vette bestaansjaren van The PowerUp Company. 

Het bedrijf dat:

  • anderen ondersteunt nog meer impact te maken,.
  • je helpt een nog betere business te bouwen.
  • staat voor authentiek leiderschap
  • je laat focussen op je talenten

Meer impact maken!

En misschien nog wel het meest waardevol: een bedrijf dat een afspiegeling is van wie ik ben als ondernemer. En daardoor kan ik volledig doen waar ik gelukkig van word: impact maken. Waar word jij gelukkig van? Groei als ondernemer en als mens, laat je niet afremmen en ga ervoor!

 

Wil je ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen? Plan een kennismakingsafspraak en krijg advies op maat!

Gratis

adviesgesprek